Hele to medarbejdere kan i denne måned fejre 25-års jubilæum hos Bay Christensen fra Rønnede på Sydsjælland.

Loyalitet til arbejdspladsen har mange, men de udmønter sig ikke som tidligere i årelange ansættelsesforhold. Men mange holder stadig ved i den samme virksomhed i mange år.

Hos maskinhandler Bay Christensen i Rønnede runder ikke mindre end to medarbejdere et kvart århundrede i folden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den ene er entreprenørmaskinmontør Lars Jørgen Jensen, som tiltrådte i virksomheden den 6. april 1995. Han blev udlært som landbrugsmaskinmekaniker i den daværende Dalby Maskinforretning i 1983. Siden har han blandt andet været ansat i 10 år i det daværende D-Center Ringsted.

- Da jeg blev ansat hos Bay Christensen i 1995, kom jeg - i stedet for traktorer og mejetærskere - til at arbejde med rendegravere, minigravere, minilæssere og gummigeder af mærkerne Giant, Takeuchi og Case, fortæller Lars Jørgen Jensen.

Han servicerer i dag kunder overalt på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Kommer vidt omkring

Den anden 25-års jubilar hos Bay Christensen er entreprenørmaskinmontør Niels Visti, der har været ansat i virksomheden siden den 24. april 1995.

Også han er oprindeligt landbrugsmaskinmekaniker, udlært i den daværende J. M. Svendsens Maskinforretning. Her arbejdede han blandt andet med Dronningborg mejetærskere og Fiat traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra sine første år hos Bay Christensen husker Niels Visti blandt andet den populære Ford 655 rendegraver.

- Inden, jeg kom hertil, arbejdede jeg meget med mejetærskere, så det var et stort skift at komme til at arbejde med entreprenørmaskiner. En fordel ved det er, at arbejdet her er mere jævnt fordelt henover året, end det er med især høstmaskiner, lyder det fra Niels Visti.

- I de 25 år, jeg har arbejdet med entreprenørmaskiner, er der sket rigtig meget på dette område. Efter min mening er entreprenørmaskinerne i dag af en meget bedre kvalitet, end de var for 25 år siden, siger han.

På spørgsmålet om, hvorfor de er blevet i så mange år hos Bay Christensen A/S, svarer Lars Jørgen Jensen og Niels Visti samstemmende, at det er en arbejdsplads, hvor man bliver behandlet godt.