I takt med at anlægsgartneren BS Landskabspleje i løbet af de seneste år er vokset kraftigt, har virksomheden valgt at flytte hovedsædet fra Glostrup til Havdrup i Solrød Kommune.

BS Landskabsplejes nye hovedsæde ligger på Industrivænget 8 i Havdrup, og strækker sig over en 7000 kvadratmeter grund. På grunden er der placeret seks erhvervsbygninger i smukke grønne omgivelser.

Ifølge ejer og medstifter af BS Landskabspleje, Benjamin Pless, er beliggenheden logistikmæssigt optimal. Med motorvej mod København og hovedvejen mellem Køge og Hillerød i bekvem nærhed, er det en yderst fordelagtig placering, når virksomheden skal rundt og løse opgaver for kunder på hele Sjælland

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har længe været en drøm for os at finde en lokation, hvor både hovedkontor og maskinhal kunne være under samme tag. Renoveringen har været en stor og spændende opgave, som vi har arbejdet hårdt på at færdiggøre, så bygningerne kunne blive indflytningsklare. Med de nye lokaliteter er der plads til yderligere vækst i fremtiden, siger Benjamin Pless.

BS Landskabspleje blev stiftet i 2014, og i dag arbejder 35 medarbejdere med pleje af grønne områder, træfældning, anlæg af naturområder, vintertjeneste med mere. Kunderne findes i dag bredt inden for private, boligselskaber, kommuner, virksomheder, og gårdlaug,

Oven på flytningen glæder BS Landsskabspleje sig nu over det spirende forår, så de for alvor kan komme i jorden.

- Ved at gennemrenovere hele grunden, bliver det muligt at skabe en helhed, som med tiden får en funktion som showroom. Vores kunder vil kunne få inspiration til for eksempel belægninger, løsninger på beplantninger, haveanlæg og lignende, siger Benjamin Pless.

BS Landskabspleje har endvidere tilknyttet en landskabsarkitekt, som kan præsentere kundens ønsker i 3D-tegninger.