FBG Medier, der står bag Grøn teknik, har taget en række forholdsregler for at undgå at medvirke til spredning af det frygtede Corona-virus.

Som mediehus har FBG Mediers medarbejdere normalt en udadvendt rolle med deltagelse i messer og pressemøder i ind- og udland med stor rejseaktivitet til følge.

Men spredningen af Corona-virus i Europa betyder nu aflysning af flere store, internationale events, eksempelvis verdens største bilmesse i Schweiz. Og nogle steder er der indført restriktioner på, hvor mange mennesker, der må samles ét sted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Set i lyset af den aktuelle udvikling med hastig spredning af Corona-virus i mange europæiske lande, herunder Danmark, har FBG Medier i lighed med andre mediehuse og virksomheder besluttet indtil videre at stoppe al tjenstlig rejseaktivitet og droppe deltagelse i messer og presseevents i ind- og udland.

Det sker for ikke at medvirke til spredning af smitte mellem forretningsforbindelser, medarbejdere og deres familier.

Konkret betyder det, at Grøn teknik ikke udstiller på Byggeri'20.

Flere store byggemesser i blandt andet Tyskland er allerede aflyst på grund af risikoen for smittespredning, når mange mennesker samles.

Grøn teknik vil alligevel holde læserne opdaterede ved at følge nyhedsudviklingen ad andre kanaler, og vores ambition er, at vi kan sikre en fortsat stor og relevant nyhedsstrøm.