Torben Friis Lange er hentet i AAK, og han skal føre Hedeselskabet videre i det nye årti.

Hedeselskabet er med mere end 150 år på bagen en erfaren spiller på markedet i Danmark. Med den aktuelle klimadagsorden har man valgt en ny CEO, der kan stå i spidsen og favne den grønne bølge.

Valget er faldet på 56-årige Torben Friis Lange. Hans erfaring stammer blandt andet fra en række topposter i virksomheder som Pfizer og Arla, og de seneste ni år har han været med til at udvikle AAK's internationale forretninger som koncerndirektør i AAK. Nuværende funktion i AAK er som President Asia og ligeledes Global Sourcing & Trading.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget stolte over, at en kapacitet som Torben har sagt ja til Hedeselskabet. Resultaterne i hans lange karriere taler for sig selv, men hvad der er mindst lige så vigtigt er, at Torben er en person, som matcher Hedeselskabet på mere end faglighed. Hans personlige kompetencer passer godt ind i Hedeselskabet, hvor historie og forretning går hånd i hånd, siger Jørgen Skeel, bestyrelsesformand i Hedeselskabet.

Torben Friis Lange tiltræder som ny administrerende direktør i Hedeselskabet den 1. juli eller evt. tidligere efter aftale.

Indtil Torben Friis Lange tiltræder fortsætter Bent Simonsen som konstituereret CEO.