Den 39-årige mekaniker, Michael Nygaard, har afhændet Varde Have- og Skovmaskiner. Et firma som firdoblede omsætning og arbejdsstyrken under hans ledelse. Nu skal han arbejde i Esbjerg Kommune.

For nogle er drømmen at være herre over egen arbejdstid. De bliver selvstændige og laver deres eget firma. For andre er drømmen at få job i kommunen. Efter en stribe succesfulde år som direktør i eget firma, placerer Michael Nygaard sig lige pludselig i sidstnævnte kategori. Det beretter jv.dk om.

- Jeg er blevet tændt på ledelse og glæder mig til at udvikle mig selv som leder. Sammen med de 11, der er i mit team, skal vi motivere og inspirere de godt 160 grønne medarbejdere, der er tilknyttet afdelingen. Det at få ordrer fra oven, twiste dem i mit hoved, formidle og motivere en hel stab til at trække i samme retning - det glæder jeg mig vildt til, siger Michael Nygaard, der 6. december solgte sit firma Varde Have- og Skovmaskiner, der i 2013 fik tildelt dagbladet Børsens Gazellepris.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye ejer hedder Lars Erik Johansen og har købt alle anparter. Han er dermed eneejer af firmaet.

Nu skal den tidligere direktør finde sig til rette i sit nye job som afdelingsleder for indkøb- og vedligehold ved Esbjerg Kommunes Materielgård. Han kan dog med stor glæde tænke tilbage på en god tid i sit tidligere firma, som han erhvervede sig i 2005.

- Her er vi en familie. Vi er involverede i hinanden både fagligt og privat. Vi er venner. Jeg er et foreningsmenneske, der gerne arbejder og går forrest. Det er også min ledelsesstil. Selv om det er mig, der er direktør, så er jeg også bare fejedrengen. Det er mine medarbejdere, der, sammen med mig, har skabt succesen bag Varde Have- og Skovmaskiner, siger Michael Nygaard.