Maskiner under Broen byder næste år for tredje gang på maskiner, grej og løsninger til de grønne maskinfolk.

Antallet af udstillere på Maskiner under Broen voksede markant fra 68 ved første udstilling i 2016 til 108 i 2018. Alt tyder på, at fremgangen fortsætter til næste udgave af den store maskinudstilling i Middelfart i slutningen af august næste år.

Allerede nu har 66 vidt forskellige producenter og leverandører til maskinbranchen nemlig købt en stand, hvilket er flere end på samme tidspunkt før seneste udstilling. Og samtidig er mere end 12 procent af standene købt af firmaer, som ikke har udstillet på Maskiner under Broen før.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er dog en ganske naturlig udvikling, påpeger Niels Kirkegaard, formand for Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg, der står bag udstillingen.

- Det er selvfølgelig meget glædeligt, at opbakningen er stor og stigende, men det er også helt naturligt. Det tager altså noget tid at få kørt en stor, professionel udstilling op i gear, men nu har alle dele af branchen efterhånden indset, at placeringen og logistikken omkring udstillingen er noget nær perfekt, og de har også fået klarhed over hvilke segmenter, der besøger udstillingen. Det er jo blandt andet kommuner, kirkegårde og boligselskaber, og de nyder jo også godt af, at vi nu får endnu mere at vise frem på hylderne, siger det fra Niels Kirkegaard.