Brøns Group har fået importen af kraftige slagleklippere i Danmark.

Tyske Müthing har specialiseret sig i produktion af slagleklippere, og på verdens største landbrugsudstilling, Agritechnica, har man netop givet håndslag på ny importaftale med danske Brøns Group.

Der er på mange måder tale om en specialist, og nu får specialisten ny dansk importør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De gule, tyske slagleklippere produceres fra 0,8 til 8,3 meters arbejdsbredde, hvor topmodellerne enten leveres i en triplesæt løsning med en frontmonteret enhed og to bag traktoren, eller med alle tre enheder samlet bag traktoren.

- Brøns Group passer fantastisk godt ind til maskinerne fra Müthing, fortæller Gerd Karsen, salgschef hos Müthing, og fortsætter:

- Vi har to produktlinjer i sortimentet, hvor vi udover til den grønne og gule sektor også producerer slagleklippere til landbruget. Man finder ikke mange importører i Danmark, som faktisk arbejder inden for begge grene, og derfor er det et perfekt match, vi har fundet her, fortæller han.

Kraftige maskiner

Henrik Svennild er den danske sælger for Müthing hos Brøns Group, og han fremhæver slagleklipperne som ganske kraftige maskiner, som passer ind til de professionelle entreprenører og anlægsgartnere.

- Der er bestemt tale om meget kraftige slagleklippere med et hav af udstyrsmuligheder, fortæller han og fremhæver blandt andet den patenteret hajfinne, som sidder monteret over rotoren, som på den måde sikrer, at det materiale, som ikke er klippet i første omgang, får endnu en tur forbi slaglerne, inden det blæses bagud, siger Henrik Svennild og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er også helt unikt med et justerbart modskær, som både kan stilles manuelt samt automatisk med hydrauliske stempler. Med den kan man bestemme det sug, der skal være i maskinen, og knusningen af materialet.

Desuden fremhæver Henrik Svennild bærevalsen, som er ophængt i det, Müthing kalder for et stjerneophæng, hvor valsen kan give sig.

- Det betyder, at hvis valsen rammer en sten, så går det ikke ud over lejerne. Maskinerne kan monteres på både traktorer og redskabsbærer, siger Henrik Svennild.