Spearhead har lanceret en ny generation af Multicut rotorslåmaskiner, der indeholder markante designmæssige forbedringer.

Spearhead, som er blandt Europas førende leverandør af rotorslåmaskiner, indsamler feedback fra kunderne. Denne feedback bruges af det tekniske team, der står for den professionelle udvikling af rotorslåmaskiner. Resultatet er en stadig strøm af kunderelevante forbedringer af maskinerne.

En af de mest markante ændringer i den nye generation af Multicut-rotorklipperne er rotorgearkassen. Den er designet af Spearhead i England. Størrelsen på hovedkomponenterne er øget med op til 30 procent, hestekræfterne fra 111 til 165 hk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dobbelte pakdåser og en forstærket tætningskappe giver yderligere beskyttelse til en af rotorslåmaskinens vigtigste komponenter.

Hærdede bagaksler

Udfordrende terrænforhold er mange steder snarere reglen end undtagelsen. Derfor har Spearhead forstærket bagakslerne på den nye Multicut-serie.

Nu er bevægelige aksler standard på begge maskiner. Hjulene er placeret forskudt og kan pendle, så de kan følge konturerne i terrænet. Overførsel af tryk er reduceret væsentligt, hvilket giver mindre slid og mindre stødpåvirkning.

Kombineret med stærkere aksler er løftesystemet blevet forbedret, da ledforbindelserne er blevet fjernet. Hvert hjul har nu sit eget individuelle løftesystem, så det er hurtigere og lettere at ændre højden.

Fladt skjold

Centerskjoldet på Multicut 470 og 630 slåmaskinerne er nu helt plant. Det gør rengøringen og vedligeholdelsen lettere. De fleste materialerester falder simpelthen af skjoldet, mens maskinen kører. Og de, der måtte blive tilbage, kan fjernes hurtigt.