Boels Rental fra Holland har lagt sin hidtil største ordre hos den engelske maskinproducent. De seneste år er mere end 2000 JCB-maskiner leveret til udlejningsvirksomheden.

Selv for en af verdens største maskinproducenter må det være lidt specielt, når en kunde lægger en ordre til en værdi af 29 millioner euro, som svarer til små 220 millioner kroner.

Det var det, beløbet endte på, da den Holland-baserede udlejningsvirksomhed Boels Rental lagde sin seneste kæmpeordre hos JCB.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Boels Rentals bestilling lød på i alt 445 maskiner - teleskoplæssere samt mini- og midigravemaskiner.

Hollænderne er langt fra nye kunder i den engelske biks. I de seneste år har de nemlig - inklusiv seneste shoppetur - købt mere end 2000 maskiner fra JCB. Den seneste ordre er dog den største mellem de to virksomheder.

De mange maskiner er forsynet med JCB's eget softwaresystem Livelink, som giver mulighed for at overvåge og administrere maskinerne fra et andet sted.

Boels Rental blev stiftet i 1977 i Holland. I dag er virksomheden blandt de største maskinudlejningsvirksomheder i Europa, hvor de er på markedet i 17 lande.