sonsoreret-indhold

Bygger du ny bolig og overvejer du at renovere det grønne areal udenfor dit nye hjem?

Der er mange ting, som skal tages i betragtning, når man står overfor en stor renovering - uanset om det er første gang, eller du har prøvet det før. Og ønsker du at gøre det selv, kræver det et stort ansvar og ikke mindst det helt rigtige udstyr. I forbindelse med dit byggeprojekt er det en god idé at rådføre sig med boligadvokater for at sikre sig den bedste låneprocess, når du skal bygge bolig og etablere græsarealet udenfor dit nybyggede hus.

Sådan finansierer du dit næste byggeprojekt

Det er de færreste, der har råd til at betale et nybygget hus, uden at skulle tage et boliglån. de fleste byggeprojekter kræver en tur forbi banken, men det kan sommetider være svært at afgøre, hvornår man skal søge om et lån. Skal du samtidig etablere et grønt areal til huset, skal du også gøre følgende op med dig selv: hvad skal min rolle være - skal jeg selv stå for at bygge det grønne areal? Hvilke maskiner skal bruges? Skal der være terrasse? planter? hvor stort skal græsarealet være? Hvordan skal haven afskærmes fra naboerne?

Når du først har skabt dig et overblik over de forskellige udgifter der vil være i forbindelse med dit byggeprojekt, skal du undersøge hvordan vi bedst muligt finansierer dit byggeprojekt. Mange vælger i den forbindelse at tage et lån i banken eller realkreditinstituttet.

De første skridt i retningen mod dit byggeprojekt

Der er altså en lang række af praktiske trin, som køber skal igennem, før byggeprojektet er sikkert Har du besluttet dig for at tage et lån? Med nedestående trin, kan du komme tættere på din låneprocess, så den kan blive nem og sikker:

1. Kontakt din bank angående lånemuligheder, så du er bekendt med, hvilke kriterier du kan stille til dit kommende byggeprojekt

2. Tag til et åbent hus arrangement, eller bestil en fremvisning, hvor det kun er dig, der ser grunden

3. Beslut dig for din egen rolle: vil du selv stå for byggeprojektet og de grønne arealer? Eller vil du få professionelle til at varetage opgaven. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få arkitekter til at designe dit udendørsareal, så det er mest miljøvenligt.

4. Grunden falder i din smag - indgå i en forhandling af pris og vilkår sammen med din boligadvokat, hvorefter købsaftalen underskrives ved færdig forhandling.

5. Tinglysning, overdragelse af nøgler og refusionsopgørelse ordnes - handlen er nu kommet sikkert i hus.