I foråret kunne tiltrotatorproducenten præsentere længere levetid, smidigere funktion og større præcision i fire tiltrotatorer. Nu indføres samme teknologi også i R3-modellen til gravemaskiner på mellem 6-12 ton.

Interessen har været stor, siden Rototilt lancerede sine produktforbedringer i foråret. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Opdateringen i foråret omfattede tiltrotatormodellerne R4, R5, R6 samt R8. De passer til maskiner mellem 10 og 32 ton. Nu rammer opdateringen også modellen R3, som passer til maskine fra 6-12 ton.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indbyggede smørekanaler i snekkeskruen giver bedre smøring og øger tiltrotatorernes levetid. Rototilt har også indført mindre fremstillingstolerancer og forbedret geometri i snekkegearets dele, og det giver en mere smidig funktion med mindre friktion.

Sensoren for Rototilt Positioning Solution (RPS) har fået en ny konstruktion. Den er flyttet fra hydraulikmotoren til endestykket, og derved sker aflæsningen til gravesystemet i absolutte tal med større præcision.