Tyskerne tilbyder nu maskiner i alle klasser fra 0,5 til 6 kubikmeter affaldsbeholder.

Høj komfort, rengøringsydelse og god trafiksikkerhed koblet med miljøvenlige motorer med lave partikelemissioner.

Det og meget andet lover Kärcher, at man kan finde i virksomhedens nye, kompakte fejemaskine MC 250, som med introduktionen af samme lukker det sidste hul i porteføljen, så man nu tilbyder maskiner i alle klasser fra 0,5 til 6 kubikmeter. Særligt på tophastigheden, påpeger Kärchers team, kan man spille med i fejemaskinernes superliga.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hyppig kørsel til materialegården eller affaldsstationer medfører tomgangstid og er ineffektivt. MC 250 tilbyder løsningen, fordi den kombinerer en transporthastighed på 60 kilometer i timen med en affaldsbeholder som rummer 2,2 kubikmeter, lyder det fra Flemming Christensen, der er salgschef ved Kärcher Danmark.

Fejer - ikke bare for egen dør

Og når det kommer til rengøringsydelse, leverer MC 250 også, lover slagschefen. Via en gentagen CAD-simulering blev luftstrømmen optimeret, hvilket har øget fejemaskinens effektivitet sammenlignet med øvrige modeller i markedet.

- Vores børstesystem tillader individuel børstestyring og kan bruges fleksibelt med to eller tre børster samt en ukrudtsbørste. Vi har desuden integreret et vandgenvindingssystem og en separat tank til det beskidte vand, siger Flemming Christensen, og påpeger, at man særligt har forbedret komforten sammenlignet med tidligere modeller.

MC 250 tilbyder brugeren et integreret varme- og klimaanlæg samt et meget lavt lydniveau. LED-belysning, USB-opladningsfacilitet såvel som et rummeligt opbevaringsrum sikrer også et behageligt arbejdsmiljø såvel som det afprøvede betjeningskoncept via centralt display og ergonomisk betjeningspanel.

- Der er en grund til at vores maksine har modtaget kvalitetscertifikatet fra "Aktion Gesunder Rücken e.v." for excellent komfort. Det synes jeg næsten, man skal unde sig selv at opleve, lyder det.