Hans Møller Vej og Parkmaskiner A/S har overtaget agenturet for den tjekkiske producent og viser saltsrpedere med mere frem på Have og Landskab senere i august.

I Støvring lidt syd for Aalborg går en glad mand rundt. Hans Møller er navnet og entreprenøren er i godt humør, fordi Kobit-fabrikkerne i Tjekkiet har valgt, at han skal have agenturet for deres salg i Danmark.

Det betyder, at Hans' firma; Hans Møller Vej og Parkmaskiner A/S dermed har et helt nyt, eksklusivt udvalg at fremvise på messen Have og Landskab senere på måneden. Fordelene er mange ved Kobit, men særligt det faktum, at tjekkerne bruger dansk hydraulik, har haft betydning for Hans Møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er meget positivt, at Kobit også bruger Danfoss-hydraulik. Samtidig er de meget konkurrencedygtige på prisen. Samlet set er det derfor en gevinst for min virksomhed, at vi har indgået det nye samarbejde, siger han.

Stort udvalg

Maskinhandleren også glad for det udvalg, som Kobit er leveringsdygtige i. Ønsker man glasfiber er det en mulighed, foretrækker man derimod rustfrit stål, kan det også lade sig gøre.

- Det er en kvalitetsmaskine, som er korrosionstestet i 2000 timer med salt, og et virkelig fleksibelt produkt, der leveres både som lad- og trailerspreder.

Kobit har kørt i mere end 20 år og har i dag over 400 ansatte.