Grønne løsninger til arbejdet i naturen er temaet,når HedeDanmark inviterer alle interesserede til at besøge Kragerup Gods.

Giftfri ukrudts- og rottebekæmpelse, droneoptælling af vildt i skoven, persontællere og temperatursensorer i naturen. Det er blot nogle af de ydelser, som HedeDanmark i samarbejde med Kragerup Gods vil demonstrere fredag den 20. september, hvor den grønne servicevirksomhed inviterer alle interesserede til at besøge det sjællandske gods til en dag i naturplejens tegn.

- Vi vil gerne give både vores nuværende kunder og andre muligheden for ved selvsyn at se, hvilke muligheder der er for at udføre arbejde i naturen på både grøn og bæredygtig vis. Og vi mener, at den bedste måde at gøre det på er ved at vise det, siger Morten Brændholt, regionschef og initiativtager til dagen. Han uddyber, at dagen primært er målrettet gæster, der har brug for at få udført opgaver i naturen - eksempelvis skovejere, virksomheder, kommuner og lignende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Demonstrationsdagen kommer til at foregå på Kragerup Gods' grønne arealer, hvor HedeDanmarks forretningsområder på forskellige stande placeret rundt omkring på godset vil vise besøgene, hvordan ydelser inden for blandt andet skovdrift, grøn pleje og anlæg kan være både miljøvenlige, digitale og effektive. Man kan også besøge stande fra blandt andet HedeDanmarks anlægsgartnerforretning, skovdrift- og forvaltning, Outdoor Facility Service-område og afdelingen for genanvendelse af restprodukter til foder og gødning.

Også HedeDanmarks ejer Hedeselskabet vil være til stede og fortælle om de områder, koncernen satser på fremadrettet. Demonstrationsdagen varer fra 08.30 til 13.00.