Havdrup Maskinforretning tilbyder nu en ny vedligeholdelsesløsning til naturlige og syntetiske græsoverflader.

Campey Uni-Scratch.

Det er navnet på den nye løsning, som Havdrup Maskinforretning netop er blevet eneforhandler på i Danmark. Der er tale om en maskine udviklet af Campey Turf Care Systems, og de hævder, at det er den ideelle løsning til dem, der søger en professionel og effektiv vedligeholdelse af naturlige og syntetiske græsoverflader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Campey Uni-Scratch kan bruges til fjernelse af organisk materiale på naturlige græstæpper, når der udføres årlige renoveringer.

Innovation på sportsbanerne

At opretholde syntetiske pladser regelmæssigt er afgørende, fordi det forhindrer infiltration. Når en syntetisk overflade anvendes regelmæssigt, kan fyldningen blive ophobet og forårsage ujævne hårde eller bløde områder, der i sidste ende fører til dræningsproblemer og fladgøring af de kunstige fibre.

For at forhindre dette er Uni-Scratch udviklet til at give essentiel vedligeholdelse ved at komprimere og omfordele fyldningen. Maskinen kan også bruges til jævnt fordeling af udfyldningen i syntetiske tæpper under installationen.

idverde UK, der forvalter en voksende portefølje af sportsbaner og faciliteter på vegne af flere lokale myndigheder, er det første selskab i UK, der køber Uni-Scratch, og operationschef Steve Tingley forklarer hvorfor.

- Vi installerer og vedligeholder mange hybrid tæppeoverflader, og vi kigger altid på nye maskiner og hvordan de kan forbedre vores drift. Vi købte Uni-Scratch specifikt for at fremskynde og forbedre vores vedligeholdelsesprocedure, og det har opfyldt de mål, vi havde for det, siger han.