Nænsomt faceliftet Renault Trafic ventes introduceret i september.

Renaults mellemstore varebil Trafic er i sin nuværende generation fem år gammel, og så er det traditionelt set tid til en omgang modelpleje. Resultatet er blevet vist i forbindelse med en samlet forskønnelse og fornyelse af Renaults varebilprogram.

Den nye Trafic forventes introduceret på de første europæiske markeder i september. Faceliftet kommer naturligvis også til at gælde for søstermodellerne Fiat Talento og Nissan NV300, der sammen med Trafic fremstilles på Renaultfabrikken i franske Sandouville. Mitsubishi, der også er en del af alliancen, fremstiller på basis af Trafic sin egen varevogn - Express - der dog ikke fås i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Infotainment-systemet R-Link med Android Auto bliver tilgængeligt i den nye Trafic. Pressefoto.

Frem til sidste år var Opel Vivaro også en del af produktionssamarbejdet, men efter PSA's overtagelse af Opel bliver Vivaro fremover bygget sammen med Peugeot Expert, Citroën Jumpy og Toyota ProAce.

Egen lyssignatur

Faceliftet af Trafic ses i det ydre i en opstramning af fronten, der med C-formede LED-kørelys nu har sin egen lyssignatur. Topmodellen har i øvrigt fuld LED-lyssætning.

Den væsentligste forbedring i kabinen er, at man vil kunne få bilen med infotainment-systemet R-Link Evolution, der er kompatibelt med Android Auto.

rich-media-3
C-formede LED-kørelys bliver en del af Trafics nye lyssignatur. Pressefoto.

I lastrummet er der LED-lys og et forbedret og mere indbrudssikkert låsesystem.

I motorrummet ligger der en 2-liters dieselmotor, der fås i effektudgaver på 118, 143 og 168 HK. Emissionsnormen Euro 6D er opfyldt gennem bl.a. efterbehandling af udstødningsgassen (SCR).