Reesink Turfcare har blandt andet fået produkterne fra engelske GreenTek i hus.

Reesink Turfcare tilføjer denne sommer to nye produkter til deres produktkatalog for greenkeepere. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Det første kommer fra Nordic Plow, der har introduceret en løsning til at opsamle propper, der efterlades på overfladen efter luftning. Hvor de eksisterende løsninger generelt er enten hårde ved overfladen eller er tidskrævende, har Nordic Plow udviklet en særlig opsamler, der blandt andet kan monteres bag på Toro ProCore 648-lufteren og nænsomt skraber propper op samtidig med prikningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nordic Plow er et rigtigt godt alternativ til opsamling, efter at man har taget propper op. Med Nordic Plow samler man propper op i én arbejdsgang, hvorved man sparer mandskab og unødvendig kørsel på en sårbar overflade, sigerJeppe Krogh Kristensen, der er salgs- og produktspecialist i Reesink Turfcare DK.

Nordic Plow er designet med en særlig skraber, der er nænsom ved græsset, og som leverer en ren opsamling. Den har som standard flydende kantplader, der følger greenen, en justerbar skraberkant, der kan låses eller flyde frit samt børster til at efterlade en pæn finish. Hvis ikke man bruger aggregatet, kan den klappes op.

Engelsk kvalitet

Reesink Turfcare har i løbet af sommeren også tilføjet produkter fra engelske GreenTek, hvilket blandt andet indeholder Thatch-Away-systemet.

- Alle greenkeepere ønsker at have greens, der får golfspillerne til at juble. Med brugen af vertikalskærerkassetten fra Thatch-Away Supa-systemet fra GreenTek kan man opnå de ønskede resultater. Tungstenstippede knive, der skærer og opsamler filt effektivt, efterlader en glat, ren overflade med en smukt plejet struktur, der giver en perfekt hastighed på din green, siger GreenTeks salgschef Mike Stott.

Systemet kan bruges med ni forskellige kassetter, hvilket gør, at alle opgaver i forbindelse med pleje af greens kan klares med en enkelt maskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er simpelthen den mest logiske løsning til pleje af greens at udføre arbejdet med en enkelt triplex greenklipper. Du skal bare bruge et enkelt sæt GreenTek-rammer. Så kan du nemt og fleksibelt montere et af de 9 forskellige kassetter til pleje af greens: Dybdevertikalskærere, vertikalskærere, groomere, spikere, slicers, dybdeslicers, roterende børster, topdressingbørster og greensruller, siger Mike Stott.