Hos anlægsgartneren fra Roskilde ønsker man fremover selv at drifte og vedligeholde landskaberne.

Gennem længere tid har Malmos fået kundehenvendelser, som efterspørger, at virksomheden servicerer på de anlagte landskaber efterfølgende og ikke kun i anlægsfasen.

Det har fået anlægsgartneren fra Roskilde til at ændre strategi. Derfor har man ansat skov- og landskabsingeniør Caroline Rathleff Bartholin, som skal iværksætte en helt ny drift- og vedligeholdelsesafdeling med en stab på 10 grønne folk, der sammen med hende skal pleje og drifte kundernes anlæg. Produktionsdirektør Søren Hansen uddyber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil nu kunne tilbyde et særligt højt niveau for drift- og vedligeholdelse af de landskaber, vi skaber, fordi vi kender landskabet fra dets fødsel. Det handler for os om, at det landskab der var tænkt, tegnet og bygget, også i dets fremtid kan skabe bedst mulige rammer, hvor mennesker kan leve, lege og være i, siger han og understreger, at man vil sætte den nye medarbejder godt ind i sagerne.

Det handler for os om, at det landskab der var tænkt, tegnet og bygget, også i dets fremtid kan skabe bedst mulige rammer.

Produktionsdirektør Søren Hansen

Malmos

- Den næste tid vil gå med at få vores Malmos-DNA godt plantet i Caroline og hun vil blive introduceret til alle afdelinger i vores organisation samt besøge en del af vores færdige og igangværende projekter.

Malmos går i samme omgang på jagt efter yderligere personale, der vil være med til at drifte- og vedligeholde anlæg. De skulle gerne kunne indgå på den cirka 100 mand store hold i Roskilde, som primært håndterer anlæg af større landskaber for kommuner, boligselskaber og andre offentlige institutioner.