Det er solide og veldimensionerede maskiner, der kan holde til lidt af hvert, lyder det fra virksomhedens indehaver.

For et par år siden købte Kim Pedersen, indehaver af KantDesign i Tappernøje, sin første Ostler K2 minilæsser. Siden blev det til endnu en, og for nylig investerede KantDesign så i den tredje Ostler minilæsser fra ONJ Tractors i Herning, der importerer Ostleren til Danmark.

- Vi har travlt, så der er brug for en minilæsser mere. Og jeg har haft virkelig gode erfaringer med Ostleren, og derfor blev det sådan en igen. Det er en tysk kvalitetsmaskine, solidt dimensioneret - og så er der bare aldrig noget i vejen med dem, lyder det fra Kim Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har haft et godt samarbejde med ONJ Tractors, som har lavet mindre modificeringer af minilæsseren, inden den blev leveret.

Både Danmark og Sverige

KantDesign er en specialvirksomhed, der støber betonkanter og bænke overalt i Danmark og firmaet kommer også i Sverige.

- Da jeg begyndte for 15 år siden, arbejdede vi mest i haver. Men der er helt anderledes nu, hvor langt de fleste kunder er offentlige, og opgaverne er også vokset i omfang, fortæller Kim Pedersen, som har fem mand ansat i KantDesign.

Opgaverne spænder vidt og bredt i blandt andet skoler, byparker, boligforeninger, legepladser osv, hvor KantDesign kan støbe kanter fra 10x10 til 50x40 cm samt vandrender.

- Vi bygger selv støbemaskinen op, og vi kan lave det meste ved hjælp af vores omkring 70 forskellige forme, siger Kim Pedersen.