Blåkläder er efter en længere testperiode klar med håndværksbukser til de store maver

- Når man vælger et erhverv, bør tøj eller graviditet ikke være en barriere, siger René Christiansen, Country Manager for Blåkläder Danmark.

Han henviser til virksomhedens seneste lancering - arbejdsbukser til gravide, som man efter et længere testforlæb netop har lanceret. Nu er jagten så gået ind på gravide modeller, som vil agere testpiloter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har testet dem, foretaget ændringer, testet dem igen, foretaget yderligere ændringer, indtil vi nåede det resultat, vi har nu, som vi tror på. De skal nu ud til endelig test hos vores testpiloter - gravide kvinder i branchen. Vi har arbejdet for at finde en god kombination af materiale - en perfekt balance mellem blødhed og holdbarhed. Bæltet på tværs af maven er omhyggeligt udformet til komfortabelt at følge maven, det var en udfordring, fordi maven hos den gravide varierer fra kvinde til kvinde. Forskellene er ikke kun mellem forskellige mennesker, men også forskellige graviditetsstadier, forklarer Rose-Marie Näsström, Produktudvikler hos Blåkläder.

Selve processen har taget to år.

Ikke til mænd

Om det er blødhed, holdbarhed eller noget helt tredje, er der også mænd, som har henvendt sig med ønske om at blive testpiloter. Nok i den lettere buttede ende.

Men bukserne er altså kun til kvinder understreger René Christiansen.

- Det har taget os lidt tid at udvikle, som hofterne passer de store maver, og selv om vi har fået to forespørgsler fra mænd, som gerne ville teste, må vi afvise dem. Tøjet er kun til kvinder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blåkläders graviditetsbukser vil i første omgang være tilgængelige i high vis- og service bukser. Disse bukser er i stretch materiale og designet er neutralt med de samme funktioner som de oprindelige modeller i kategorien. Graviditetsbukserne findes i fem størrelser, XS-XL, og hver størrelse kan forlænges, så de også passer til kvinder med længere ben.

Lyst til at forfølge modeldrømmen - så klik her.