sonsoreret-indhold

Så er der godt forårsnyt til alle inden for bygge- og anlægssektoren! Som de fleste ved, er sikkerhed noget at det allervigtigste inden for vores branche, og i langt det meste nye udstyr på markedet er sikkerheden helt i top og nøje tænkt ind i alt design.

Ved de fleste produkter går sikkerhed og pris hånd i hånd, og skal du have den allerbedste sikkerhed i både dit tøj og dit udstyr, kan det i mange butikker komme til at kost rigtig mange penge. Men nu er der godt nyt til os alle, for engelbert strauss har meldt sig på banen med sikkerhedstøj i allerhøjeste kvalitet til meget billige priser.

Førende på markedet

Den tyske virksomhed engelbert strauss er en af de førende virksomheder på markedet inden for arbejdstøj og -udstyr, og de har et ønske om at ændre hele branchen igennem deres brede sortiment af arbejdsredskaber, tilbehør, værktøj, sko og beskyttelsestøj.

Engelbert strauss tilbyder en lang række af arbejdsredskaber af allerhøjeste kvalitet, og de har mange års erfaring inden for området. Erfaring, som de igennem mange år har brugt målrettet til at skabe deres egne kollektioner af gennemtænkte løsninger inden for sikkerhedstøj og -udstyr.

Alle produkter hos engelbert strauss er designet efter kundernes behov, og engelbert strauss' produkter er blandt andet blevet så populære, fordi kvaliteten altid er i top.

Tøjets tekniske finesser og sportslige karakter gør, at produkterne både kan bruges indenfor og udenfor arbejdspladsen, og for langt de fleste inden for bygge- og anlægsbranchen er engelbert strauss' produkter i høj grad brugbare.

Sikkerhedsudstyr

Virksomhedens sikkerhedsudstyr er grundigt gennemtestet, og deres sikkerhedstøj består af utroligt robuste materialer, der er designet specielt til ekstreme arbejdsopgaver som vores. Eksempelvis går meget af en skovarbejders dagligdag med at skære og fælde, og derfor er et par solide og modstandsdygtige skærebukser altafgørende.

Godt sikkerhedsudstyr kan forhindre en lang række arbejdsulykker inden for vores fagområde, og det er bogstaveligt talt livsnødvendigt for os altid at bære sikkerhedsgodkendt arbejdstøj. Det er den bedste måde at sikre et godt fysisk arbejdsmiljø.

Kendere af sikkerhedstøj vil med garanti finde engelbert strauss' bukser med skærebeskyttelse brugbare, og bukserne er meget slidstærke samtidig med, at de er yderst behagelige at have på på grund af den lave vægt og den høje åndbarhed.

Alle lynlåse er vandtætte, og der er reflekssyninger i bukserne for ekstra sikkerhed. Bukserne er KWF-mærket og FPA-godkendte, og de er grundigt testet af professionelle skovarbejdere.

Mange muligheder

Foruden robust og kvalitetssikret arbejdstøj, tilbyder engelbert strauss også sikkerhedsstøvler til skovbrug. Også deres støvler er KWF-testet og FPA-godkendt, og støvlernes beskyttelsesniveau er helt oppe på 3 til skærebeskyttelse i forbindelse med håndholdte kædesave.

Desuden sælger engelbert strauss en lang række af forskellige typer af værktøjer, som er nødvendige i mange arbejderes dagligdag, og du kan få alt tænkeligt udendørs udstyr, heriblandt havesakse, økser, spader og skærebeskyttelseshandsker.

Engelbert strauss har alt det udstyr, du har brug for til sikkert at gå foråret og sommeren i møde.

Der findes naturligvis et hav af sikkerhedsprodukter på markedet, og det er vigtigt, at du sætter dig ind i branchen og undersøger de mange muligheder grundigt, inden du handler.

Bestil eventuelt et gratis katalog hjem fra engelbert strauss, eller besøg deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om de mange forskellige produkter.