Tre serier af flishuggere fra NHS kan fremover købes hos Heden Maskinforretning på Fyn.

Heden Maskinforretning på Fyn har fra marts fået nyt maskinmærke i huset. Den fynske maskinhandler kan nu tilbyde flishuggere fra NHS, skriver den i en pressemeddelelse.

- Vi har valgt at forhandle NHS på grund af den meget høje kvalitet. Vi har en god stor kundekreds, som vi med NHS-flishuggerne kan imødekomme ønsker og behov fra, siger Glenn Nielsen, salgskonsulent hos Heden Maskinforretning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forvejen sælger maskinforretningen mærker som MultiOne, Polaris, Bøgballe og Kuhn.

- Der er ingen tvivl om, at vi står stærkere med Heden Maskinforretning som en del af holdet. Vi oplever i disse år en stigning i efterspørgslen herhjemme. Det ser vi dels som et udtryk for, at både forhandlere og slutbrugere gerne vil have hele pakken når de skal investere i ny flishugger, og dels som et udtryk for, at markedet har stor fokus på rene linier. I en verden hvor alt er åbent i forhold til priser er det enormt afgørende at der er gennemsigtighed i måden man agerer og sælger på som producent, siger Ejner Husted fra NHS Maskinfabrik.

Alle størrelser

NHS-maskinprogrammet kommer i tre forskellige serier. EasyLine-serien er 150mm-maskiner, mens der også er en StandardLine-serie, der spænder fra 180mm til 300mm. Begge serier kan også fås som motormaskiner.

Til sidst er der også serien ForestLine, som er kranmadningsmaskiner op til 450mm.

- Vi producerer og sælger ikke blot en flishugger med et exceptionelt godt indtræk, lang holdbarhed og den gode fliskvalitet - vi står bag kunden både før og efter. Det er for eksempel et stort plus, at når der skal leveres slid-og reservedele, så skal slutbrugeren ikke stå stille i flere uger. Da vi er egenproducent kan vi i 95 procent af tilfældene levere fra dag til dag. God service er alfa og omega for os, og det mærker vi virkelig bliver værdsat, så vi kan sige med god samvittighed at som samarbejdspartner, så har vi hele pakken og lidt til, siger Ejner Husted.