sonsoreret-indhold

I et samfund, hvor der i de seneste år har været øget fokus på miljøet, bliver der stillet høje krav til virksomhedernes evne til at handle miljøbevidst i produktionen af nye produkter.

De høje krav til miljøbevidsthed berører alle erhvervsområder. Dette gælder også legepladsvirkomheden LEDON, der har sat ekstra fokus på miljøet i eksekveringen af virksomhedens daglige arbejde.

En vigtig indsats

Den vigtige kamp om at beskytte vores miljø ønsker LEDON, der er dansk legepladsleverandør, at være en del af og sætte særligt fokus på. Derfor har firmaet valgt udelukkende at benytte FSC-certificeret træ i produktionen af nye legepladsredskaber.

- Vi anvender kun miljøvenlige, langtidsholdbare og giftfrie materialer i vores produktion. Det er ikke den billigste måde at producere på, men vi vægter kvaliteten og miljøet højt, når vi laver opgaver i vores virksomhed, fortæller Simone Donbæk, der er marketingdirektør i LEDON.

FSC-mærket er en garanti for, at der er tale om træ, man kan købe og bruge med god samvittighed. Ud over det miljømæssige aspekt, er mærket også garant for, at træet er produceret på en måde, der har skovvæksten og den lokalbefolkning, som træet er vokset i umiddelbar nærhed af, som hovedfokus i produktionen.

Begrænsning af spildaffald

Et andet klimamæssigt problem, som verden står overfor, er, at mange af de produkter, som i dag bliver brugt af industrien, ikke er genanvendelige. Dette skaber selvsagt negative resultater på verdens klimaregnskab, hvorfor man i industrien er nødt til at tænke i anderledes og mere fremtidssikrede baner.

Tanken om en bæredygtig fremtid har fået LEDON til at føle en stærk forpligtelse til at begrænse tendensen med at bruge ikke-klimavenlige materialer ved at vælge materialer, der kan genanvendes.

- En stor del af indholdet i de polyethylenplader, vi bruger, er genanvendt materiale. Også metalaffald, folier, pap og papir bliver indsamlet og genanvendt, hvilket betyder, at vores produktion er meget tæt på en spildprocent på 0, forklarer Simone Donbæk.

Begrænsningen af spildaffald er derfor et stort fokus i produktionen af nye legepladsredskaber hos LEDON. På denne måde sikrer firmaet også en fremtidssikret klimavenlighed, da virksomheden klimaløsning ikke er en her-og-nu løsning, men en løsning, der vil være bæredygtig mange år ud i fremtiden.

Klik her, hvis du vil i kontakt med en klimavenlig legepladsleverandør.