Schoon viser en VW Crafter med varmt vand i hanen, lun garderobe, læfaciliteter, kran og arbejdsbænk.

Den tyske opbyggervirksomhed Schoon Fahrzeugsysteme vil gerne viser, hvad de formår at tilbyde eksempelvis håndværkere i bygge- og anlægsbranchen.

Virksomheden har derfor opbygget et VW Crafter-chassis med mandskabsførerhus for at demonstrere, hvilke apteringmuligheder, der findes til ladbiler i 3,5-tons segmentet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bag førerhuset er der monteret et skabsmodul, hvortil der er adgang fra begge sider af bilen.

I venstre side er der adgang til en opvarmet garderobe. I højre side er modulet indrettet med hylder og skuffer til opbevaring af værktøj og udstyr. Her er der også en håndvask med varmt vand.

Kommer med arbejdsbænk

Bag skabsmodulet har Schoon monteret et lad med en presenningoverbygning, der er udformet, så den hurtigt kan åbnes i siden og bagtil. Åbningerne holdes oppe af gasdæmpere og giver et passende ly.

Fremme i ladets højre side er der monteret en udtrækkelig arbejdsbænk med skruestik. Bagerst i ladets højre side er der monteret en el-drevet søjlekran med en løftekapacitet på 500 kg.

Bagtil under ladet har Schoon indskudt to lasteramper, der kan trækkes ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden er bagenden udstyret med et bakkamera i toppen, og for en sikkerheds skyld er de bagerste havariblink synlige, også selv om ladklappen er slået ned.

Endelig er overbygningen udstyret med to arbejdslamper, der oplyser arbejdsområdet omkring bilen. Desværre er det dog ikke lige sådan at sende en ordre afsted, hvis man skulle have fået appetit på sådan en bil.

Schoon Fahzeugsysteme & Metalltechnik GmbH ligger nemlig i Wiesmoor i det nordlige Tyskland. Men kopiering er vel tilladt, hvis man kan finde en leveringsdygtig dansk opbygger.