Kendskabet til tropiske træsorter i den mindre virksomhed lokkede den store nordjyske spiller.

Tracer ApS har specialiseret sig i import af bæredygtigt og FSC-certificeret træ.

Og det har de gjort så godt, at trægrossisten Keflico A/S, der er en af Danmarks største handelsvirksomheder inden for træ, synes en overtagelser var en smart idé. Fra 1. janaur og fremadrettet kan Keflico derfor præsentere et nyt produktudvalg med en række efterspurgte træsorter til virksomheden samt styrkede specialistkompetencer inden for hårdttræ. Ejer af Tracer ApS, Kasper Kopp bliver ansvarlig for salg og indkøb af hårdttræsprodukter i Keflico A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tracers stifter, Kasper Kopp, har skabt sig et navn på tværs af byggebranchen for hårdttræ og bæredygtigt byggemateriale, men særligt hans netværk i rådgiverleddet og internationale kontakter vil være et stærkt supplement til vores eksisterende forretning, siger Keflicos kommercielle direktør Camilla Hyldgaard Thomsen.

Hans netværk i rådgiverleddet og internationale kontakter vil være et stærkt supplement til vores eksisterende forretning.

Direktør Camilla Hyldgaard Thomsen

Keflicos

Sjældent

Tracer har haft som krav at have mindst 10 mindre kendte tropiske træsorter i sortimentet. Det har øget interessen for FSC®-certificeret hårdttræ på tværs af branchen, lyder meldingen fra Keflico.

- Tracers arbejde med at udbrede de mindre kendte træsorter Guariuba og Cloeziana som anerkendte træsorter til byggeri, ser vi store synergier i at fortsætte under Keflico-paraplyen, fordi vi nu er relevante og konkurrencedygtige på løsninger til endnu flere af de store projektsalg, Camilla Hyldgaard Thomsen.

Tracer har en betydelig position på markedet for træsorterne Robinie, Guariuba og Cloeziana, der indtil nu kun har optaget en meget lille andel i Keflicos sortiment, som tæller mere end 25 forskellige træsorter og samlet set over 1.400 produkter.