1. september overtog Brørup Traktor- & Maskincenter importen af Majors græsklippere til den grønne sektor.

Den irske græsklipperproducent Major har længe søgt efter en dansk importør, som både har salg til landbrugsbranchen og den øvrige grønne sektor. Nu er søgningen indstillet, da valget er faldet på Brørup Traktor- og Maskincenter.

- De er kendt for deres høje tekniske viden og fokus på service. Men lige så vigtigt for os er også deres evne til at finde vej til kunderne gennem udstillingsaktiviteter og maskindemonstrationer. Kort sagt ? de får tingene til at ske, og det glæder vi os til at blive en del af, fortæller Eibhlin Murphy fra den irske producent i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Succes under Broen

Vi har lige været på udstillingen Maskiner under Broen, hvor interessen for klipperne var stor.

Svend Aage Jensen fra Brørup, Traktor- og Maskincenter

Svend Aage Jensen fra Brørup Traktor- og Maskincenter er begejstret over at blive importør af det nye produktprogram, som han hidtil har måttet købe hos den tyske importør.

- Vi har lige været på udstillingen Maskiner under Broen, hvor interessen for klipperne var stor, og mange eksisterende kunder kom forbi for at høre om mulighederne for at købe sliddele og bestille service. Det var en meget positiv oplevelse. Flere af gæsterne ville gerne se de nye klippere i aktion, og de eksisterende Majorkunder var glade for deres klippere, siger han.

Majors produktprogram spænder vidt og dækker mange brancher. Et af de produkter, Svend Aage Jensen og hans kolleger har store forventninger til i landbruget, er Major Cyclone, som ifølge ham er suveræn i frøgræsmarker.