Slagelse-virksomheden har styrket kapaciteten på kirkegårdsarbejde ved at overtage TJ Graveservice.

1. august var en skelsættende dag for Jakob Kristensen, der er partner i virksomheden Grøn Vækst A/S.

Her overtog Slagelse-virksomheden nemlig konkurrenten TJ Graveservice fra Svinninge på Sjælland, og købt blev både aktiviteter og maskinpark bestående af gravemaskiner og dumper med mere. Det er en tilfreds medindehaver, som gerne begrunder overtagelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- TJ Graveservice samarbejder med mere end 130 kirkegårde på Sjælland og i Københavnsområdet om gravearbejde i forbindelse med begravelser. Og det er denne del af virksomheden, vi har overtaget, siger han og uddyber:

- Vi udfører i forvejen grøn pleje på en lang række kirkegårde, og har længe set os om efter udvidelsesmuligheder. Vi er stødt på TJ Graveservice gentagne gange og kender forretningen som velfungerende. Det passer fint til os, og nu kan vi fremover tilbyde hele pakken med gravearbejde, anlægsarbejde, grøn pleje, ferieafløsning for gravere med meget mere, siger Jakob Kristensen.

For tidligere indehaver Torben Jensen er der også fordele ved salget. Han kalder det en win-win-situation:

- Min forretning har vokset sig så stor, at jeg måtte bruge for meget tid på administration, og den tid gik fra mine kunder. Nu får jeg mulighed for at bruge al min tid på kunderne. Det glæder jeg mig meget til, og jeg glæder mig især til at gøre det som gravemester i Grøn Vækst, som jeg også kender som særdeles velkvalificeret og ordentlig.