FSI har lavet en helt ny stubfræser med 42 hestekræfter.

FSI's nye stubfræser, FSI D42, blev færdig i slutningen af maj og er nu klar til for alvor at blive lanceret. Første gang man får muligheden for at se den nye FSI D42 bliver på Maskiner Under Broen i Middelfart, hvor FSI viser maskinen frem.

Den nye D42 kommer, som navnet antyder, med 42 hestekræfter. Det placerer den solidt imellem de to største FSI stubfræsere, D30'eren og D74'eren, der med henholdsvis 30 og 74 hestekræfter, ligger ret langt fra hinanden i ydelse og pris.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det hul bliver nu lukket med D42'eren.

- D42'eren er ligesom vores andre maskiner dansk bygget og dansk designet. Den er bygget efter de krav og ønsker, vi får fra vores kunder, og så er det en stabil maskine, den er nem at betjene og den har en høj ydelse, siger Klaus Holgersen, der står for salget hos FSI.

Forskellige muligheder

Ligesom D74 og D30 kommer D42 med forskellige muligheder. Den kan blandt andet leveres fjernstyret og på larvefødder, den kan leveres manuelt betjent på hjul og fjernstyret på hjul.

Løsningen med hjul er ifølge FSI praktisk, da maskinen både har gode terrængående egenskaber, men hjulene skåner samtidig græsplæner mest muligt.

D42'eren har desuden firehjulstræk.