Sønderup Maskinhandel har fået et nyt feje/sugeanlæg til Fort MPM redskabsbæreren.

Problemer med støv er en saga blot, lyder det fra Sønderup Maskinhandel. Fort MPM redskabsbæren kan nemlig nu fåes med et feje- og sugeanlæg, der kommer med et nyt filtersystem, som gør det muligt at lave støvfri sugning, også når det er helt tørt.

Mundstykket på fejeanlægget er desuden leddelt, så det følger terrænnet. Det er en tilføjelse, som også er patenteret. SØnderup Maskinhandel lover desuden, at maskinen både er støjsvag og har et kraftigt sug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der skal selvfølgelig også vand til og der er monteret store vandtanke på anlægget, derudover er selve støv- og skidtbeholderen lavet, så det rummer en halv kubikmeter.

I bedste VM-stil oplyser Sønderup Maskinhandel desuden, at selve redskabsbæreren, Fort MPM, nu også leveres i både rød og hvid, så man kan få en i en farve, der passer til det danske landshold uanset om de spiller på hjemmebane eller udebane.

Ny rotorklipper

Det nye anlæg vises frem på Maskiner Under Broen i Middelfart, hvor Sønderup også har andre nyheder med - heriblandt den fjernstyrede rotorklipper, Hybride XROT, som Grøn Teknik tidligere har skrevet om.

- Vi forventer os rigtigt meget af XROT. Det er en nytænkning af fjernstyrede klippere. XROT er en hybridmaskine og samtidig har den et ekstrem lavt tyngdepunkt, og det at der er tale om en hybrid gør, at den er mindre effekttab og bedre kontrol med klipperen. Samtidigt gør det lave tyngdepunkt, at den er meget stabil på skråninger, sagde Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel dengang.